Kari & Ingeborg - fra grøftekant til grøftekant

onsdag, november 02, 2005

Eg tror...

...at me har den scary-aste Halloween Pumpkinen i heila nabolaget!
Når eg kom heim fra trening i dag, og gjekk inn på kjøkken, kom det någe kvitt, fluffy ud av monnen på an....
It's alive!!!

Tror kanskje det e på tide å doner'an te Skraphaugen...

2 Comments:

  • Hey Kaya!
    På tide å få fjærna d gresskaret jerna... hehe. Fekk endeligt megt meg inn på siå her. sko egentligt vært i seng nå, men Doffen min har ikkje dævva, og då blir an brukt og misbrukt og tiå bare fyge.. sitte å hørre på James Blunt så huseigaren sikkert blir lettare irriterte, men d jørr ingenting, for eg har ikkje fått oppvaskmaskin ennå, så eg føle eg har rett t å demonstrera litt! Den 24. nov ska eg t oslo igjen på kurs, eller någe lignande. så viss du finne en billige flybillett, så må du bare ta en tur bort! Reise him ijenn på quellen tror eg. Me treffes t jul jaffal! Då får me ta en skikkelige festus på aftenen:)
    Der e mye snakk om grøftekanter her då, og eg må sei eg hadde sansen for den med å vandra fra grøftekant t grøftekant. E d någen så har sitt nærmare på blomstene i grøftekantane så e det vel meg. Med trynet fysst! Både fysisk og ellers:) men viss du komme deg opp igjen og riste av deg sorpå og andre uhumskheter og vandre litt fra kant t kant, så befinne du deg jo ganske mye på veien og! Fina vèret!
    Astri

    By Anonymous Anonym, at 23:58  

  • Hehe....lenge leve grøftekantene - tenk så kjedelig livshistorie me hadde hatt uden di!

    Kjør på med James Blunt te oppvaskmaskinen komme! Rett ska ver rett!!!

    Doffen ska forhåbentligvis gjenoppstå imårå - viss eg får kontakt med healeren. Han har en viss tendens te å udsetta ting. Mulig at an ikkje alltid føle seg i laget te å ta en dokkårt ner i dødsriket akkorat imårå...men det e lov å drømma!

    Akkorat nå sidde eg å betrakte troubadur-blomsten i studie[no-life]grøftekanten - å har planer om å komma meg opp på veien igjen kl 15 på mandag - itte den frykta oppgave-innleveringsfristen. Det e en fin blomst - på avstand.

    By Blogger Kaya, at 16:22  

Legg inn en kommentar

<< Home